قلبی تپنده با حلوای ارده

قلبی تپنده با حلوای ارده

دانه های کنجد سرشار از لیگان میباشند.
لیگنان‌ها سِرم خون و سطح کلسترول کبد را پایین می‌آورند و به‌طور طبیعی باعث کاهش کلسترول می‌شوند، به همین دلیل پژوهشگران دانه‌های کنجد را «عامل هیپوکلسترولُمی» می‌دانند.

مشخص شده است که مصرف پنجاه گرم پودر دانه‌های کنجد به‌مدت پنج هفته، تأثیرات مثبتی روی سطح کلی کلسترول، کلسترول LDL، نسبت LDL به HDL و وضعیت آنتی‌اکسیدانی دارد.

درباره نویسنده

× چگونه می‌توانم به شما کمک کنم؟