خصوصیات حلواارده مرغوب

خصوصیات حلواارده مرغوب

1.حلواارده باید نرم باشد به طوری که وقتی در دهان قرار گرفت آب شود و نیاز به جویدن نداشته باشد

2.الیاف نخ مانند موجود در آن باید بسیار نازک باشد

3.ته گلو را نسوزاند.

4.طعم تندی نداشته باشد در صورت داشتن مزه ی تند، یعنی مواد اولیه تازه نبودند

5.رنگ حلواارده باید کرم روشن باشد که آن هم مربوط به رنگ کنجد است

6.در هنگام برش شکل خود را حفظ کند و از هم نپاشد

7.سخت و کش دار نباشد و به دندان نچسبد

8.حلواارده مرغوب بعد از مدتی روی آن روغن جمع میشود که آن روغن کنجد می باشد و قابل استفاده هم هست

www.khashog.ir

www.khashog.ir

www.digisoughat.ir

درباره نویسنده

× چگونه می‌توانم به شما کمک کنم؟