خصوصیات حلواارده مرغوب
1.حلواارده باید نرم باشد به طوری که وقتی در دهان قرار گرفت آب شود و نیاز به جویدن نداشته باشد
2.الیاف نخ مانند موجود در آن باید بسیار نازک باشد
3.ته گلو را نسوزاند.
4.طعم تندی نداشته باشد در صورت داشتن مزه ی تند، یعنی مواد اولیه تازه نبودند
5.رنگ حلواارده باید کرم روشن باشد که آن هم مربوط به رنگ کنجد است
6.در هنگام برش شکل خود را حفظ کند و از هم نپاشد
7.سخت و کش دار نباشد و به دندان نچسبد
8.حلواارده مرغوب بعد از مدتی روی آن روغن جمع میشود که آن روغن کنجد می باشد و قابل استفاده هم هست
www.khashog.ir
www.khashog.ir
www.digisoughat.ir
Tags: اردکان یزد , ارده اردکان , تهیه حلواارده , حلواارده , حلواارده اردکان , خرید حلواارده , روغن اردکان , روغن ارده , روغن خوراکی , روغن کنجد , روغن گیاهی , فروشگاه خشوگ , قبمت ارده , قیمت حلواارده , قیمت روغن ارده