پس از این که چندین بار کنجدها را با آب نمک شستیم و پوست آن جدا شد و یک کنجد تپل و گوشتی و چاق و سفید به دست اومد به داخل فر انتقال پیدا میکنه تا از حالت خامی بیرون بیاد و بعد از بوداده شدن، کنجدها را به داخل دستگاه ارده ساز انتقال میدهند. دستگاه ارده ساز شامل دو تا سنگ هست که بر اساس مالش این دو سنگ در حالی که کنجد در وسط آن قرار دارد ارده بیرون میاد که با دیدنش دلت نمیاد که داغ داغ نخوری.بعد از آن ارده های به دست آمده را که در دبه های مخصوص ریخته شده را به دستگاه روغن گیر ارده انتقال می دهیم. در قدیم به صورت سنتی انجام میشده که با یک اهرم به ارده ها فشار می آوردن تا روغنشون بیاد بیرون. به این صورت بوده که هر یک دقیقه این اهرم رو فشار میدادن ساعت ها و ساعت ها این کار رو به آرومی انجام میدادن تا تمام روغن ارده های کنجد بیاد بیرون ولی با توجه به افزایش دانش و گذر زمان دستگاه های اتوماتیک به وجود آمده که دارای جک برقی هست و هر یک دقیقه فشاری رو به ارده ها میاره تا روغنشون کامل بیاد بیرون
با توجه به آزمایشاتی که انجام شده و از قدیم تجربه دارن
1.برای ماساژ عالیه مخصوصا درد استخوان و آرتروز
2.جلوگیری از افزایش وزن (جذب کمی دارد)
3.از بین رفتن سرطان های پنهان در بدن
4.جلوگیری از چرب شدن کبد
5. جلوگیری از سرطان های دستگاه گوارش، پروستات و سینه
6.دارای ویتامیت e
7.شفافیت و شادابی پوست
با توجه به مقاومت روغن در برابر حرارت، دود نمی کند،کف نمیکند، تغییر رنگ زیادی ندارد، بوی نامطبوعی ندارد و برای سرخ کردن هیچ مشکلی ندارد و نکته ای که در سرخ کردن همه ی آشپزها متوجه میشن اینه که اصلا جذب بالایی نداره و اینو قشنگ حس میکنید.
قیمت : 294,000 تومان