دانه کنجد یکی از مغذیترین دانههای روغنی است. کشت کنجد در ایران بیشتر در خوزستان، بلوچستان، یزد و اصفهان انجام میگیرد و قسمتهای مورد استفاده این گیاه عبارتند از میوه یا همان دانه کنجد. همچنین علاوه بر دانه کنجد که ارزش غذایی و دارویی فراوانی دارد، فراوردههای حاصل از آن مانند روغن کنجد و ارده نیز سرشار از ارزشهای غذایی و دارویی میباشند. در ایران نیز بیش از 90 درصد دانههای کنجد، برای گرفتن روغن و تهیه ارده، حلوا ارده و روغن ارده و مقدار محدودی نیز به شکل دانه و به طور مستقیم مصرف میشود
قیمت : 179,000 تومان