نان خشک تنوری محلی نان خشک محلی یزد، پخته شده با آرد بومی و همراه با سبزیجات معطر،محصولی بسیار خوش طعم، مقوی و ترد وسالم که بعنوان یک میان وعده عالی است ویکی از انواع متفاوت نان که برای مدت زیادی و بدون نیاز به وسیله ای میتوان از آن نگهداری کرد. این نان به صورت کاملا سنتی در تنور های سفالی پخت می شود این نان بدون جوش شیرین ودر تنور سفالی ، در دمای تنور بعد از چند ساعت خشک می شود و معمولا با آبگوشت ، دیزی، آب دوغ خیار، اشکنه ارده،گورماس و ….یا به تنهایی مصرف می شود
بهترین میان وعده برای کارمندان ، افراد کم تحرک و میانسال بهترین دارو برای درمان معده ، چاقی و دیابت و … بدون جوش شیرین و پخت با سبزیجات معطر،در تنور سفالی مناسب برای آبگوشت ، دیزی و آب دوغ خیارو…..