پسته خشک یکی از خشکبار معروف موجود در بازار است که به عنوان یک میان وعده بسیار عالی هست و در دسر ها و کیک ها و … هم استفاده فراوانی دارند.
غنی از پروتئین،فیبر،ویتامین ها به ویژه ب6 و موارد معدنی مانند پتاسیم و منیزیم و آهن
پسته بادامی، پسته احدآقایی، پسته کله قوچی، پسته اکبری، پسته حسن عباسی، پسته شصتی…
اگر چه پسته کالری نسبتا بالایی نسبت به دیگر خشکبار دارد اما چربی های آن عمدتا از نوع چربی سالم و غیر اشباع هست
دیگر خواص و فواید برای پسته خشک در مردان و زنان:
سلامت قلب
کنترل وزن به خاطر فیبر بالا
بهبود هضم غذا و عملکرد گوارش
یک میان وعده عالی
استفاده در کیک ها و دسرها و بستنی ها و …
استفاه از پودر پسته و خلال پسته در صنعت خوراکی ها از جمله حلواارده پسته ای و …
پسته را در جای خشک و خنک نگهداری کنید و در صورت نگه داشتن در جای نامناسب به آهستگی خراب میشود و در محیط آن پروانه زیاد دیده می شود
ما یک آقای پسته هستیم که هم خرده و هم عده در خدمت شما سروران خدمات ارائه می کنیم
پسته برای پرندگانی همچون عروس هلندی و کاسکو:
یکی از خوراکی هایی که این پرندگان خیلی دوست دارند پسته هست فقط چند نکته را باید مد نظر داشته باشید
سعی کنید زیاد پسته ندهید چون باعث چاقی پرنده می شود
بهترین گزینه پسته خام هست پسته شور یا طعم های مختلف دیگری را به آن ندهید
مقدار مناسبی از پسته که می توانید مصرف کنید به عوامل مختلفی همچون نیازهای غذایی شما، سطح فعالیت بدنی شما و وضعیت سلامتی شما بستگی دارد
ولی به طور کلی مصرف برای بزرگسالان روزانه 30 گرم (تقریبا یک مشت) هست
اگر مشکلی در سلامتی یا مشکل خاصی دارید حتما با پزشک خو مشورت کنید
میزان درشتی پسته را از انس آن می فهمند
ابتدا 142گرم را از پسته به طور تصادفی برمیدارند و به دسته های 5تایی تقسیم میکنند تعداد دسته ها همان مقدار انس هستند یعنی اگر بگویند انس پسته 20هست یعنی بیست دسته ی 5تایی . یعنی پسته ی درشتی هست
حدود حداقل انس 18و حداکثر انس 40 می باشد
مربای پوست پسته یکی از مرباهای خوشمزه و خاص است که میتوانید به راحتی در خانه تهیه کنید. در ادامه طرز تهیه این مربا را با هم مرور میکنیم:
### مواد لازم:
- پوست تازه پسته: ۵۰۰ گرم
- شکر: ۵۰۰ گرم
- آب: ۲ لیوان
- گلاب: ۱/۴ لیوان
- آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
- زعفران دمکرده: به مقدار لازم (در صورت تمایل)
### طرز تهیه:
1. آمادهسازی پوست پسته: ابتدا پوست پستههای تازه را جدا کرده و خوب بشویید تا گرد و غبار و هر گونه آلودگی از بین برود.
2. جوشاندن پوست پسته: پوستهای پسته را به مدت ۵ دقیقه در آب جوش بجوشانید. سپس آبکش کنید و این کار را ۲ تا ۳ بار تکرار کنید تا تلخی پوست پسته گرفته شود.
3. شربت: در یک قابلمه مناسب، شکر و آب را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملاً در آب حل شود و شربت به جوش بیاید.
4. پخت مربا: پوست پسته را به شربت اضافه کنید و بگذارید به آرامی بپزد تا شربت به قوام برسد. این فرآیند ممکن است حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه طول بکشد.
5. افزودن گلاب و زعفران: در ۱۰ دقیقهی آخر پخت، گلاب، زعفران دمکرده و آبلیمو را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.
6. خنک کردن: وقتی مربا آماده شد، اجازه دهید تا خنک شود و سپس داخل شیشههای تمیز و خشک ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
مربای پوست پسته شما آماده است و میتوانید از آن به عنوان یک خوراکی خاص و خوشمزه برای صبحانه یا میانوعده لذت ببرید.
ابتدا ماهیتابه را پر از نمک کنید و هم بزنید تا داغ شود سپس پسته ها را داخل ماهیتابه ریخته و هم بزنید و مدام مزه کنید هر کجا که مزه ی آن پسند بود خاموش کنید
ابتدا پسته و سبزیجات معطر مثل تلخون و چند حبه سیر و نمک و فلفل را داخل شیشه قرار دهید و سرکه سیب را داخل آن بریزید تا روی مواد را بپوشاند به مدت 2الی3 هفته منتظر بمانید و چند دفعه ای تکان دهید
قیمت : 399,000 تومان